fbpx

Claudia, Dave & Gregor

Van harte bedankt voor 2020!

Als je dit leest is het nèt nog 2020 of nèt al 2021.

2020 was een bijzonder jaar in vele opzichten. Maar ook een mooi jaar met veel groei, vooruitgang en grapjes maken.

Hoe kan ik jullie dan beter bedanken voor een mooie samenwerking, dan met ‘practice what you preach’:
een video pitch! 😄 

Klik dus op PLAY voor een persoonlijke 2020 boodschap, speciaal voor jullie opgenomen. Scroll na het kijken naar beneden voor een bedankt-cadeautje…

Met energieke groet!
Marcel Zweedijk

Symbolisch bedankje

Na het bekijken van de video, hebben jullie al de hint gehad, dat het afscheidscadeautje te maken heeft met 'donker' en 'licht'.

Zo was er in 2020 veel tegenslag als het gaat om verloren opdrachten door corona. Maar er was ook licht, want door deze periode is de Modern Management Academy in sneltreinvaart ontstaan.

Resultaatgericht had de Academy helaas niet de snelle omzet voor 2020 die we hadden gehoopt, maar is er nu weer een prachtige opdracht binnengehaald voor NS voor 2021. Wederom van donker naar licht.

In 2021 gun ik jullie al het geluk en het lijkt me fantastisch nog eens van jullie te horen. Uiteraard zullen we elkaar komende maand nog via Teams spreken voor de laatste overdrachtspunten.

Maar nu: het afscheids- en bedanktcadeau: Donker in het licht dus. En tegelijk licht na het donker. Dat jullie dit maar in 2021 mogen gebruiken zodra het weer mag. Wellicht ná een Face-2-Face vergadering in Amsterdam; en vòòr een terrasje met borrels. Als het weer mag. Licht in 2021, na het donker van 2020.

Praktisch: tot 31 januari hou ik Google Drive online én blijf ik (als jullie dat ook prettig vinden) op Teams voor nazorg en overdracht.

Op naar 2021!

Scroll na het lezen van dit bericht verder naar beneden voor een leuk presentje voor iedereen (op alfabetische volgorde uitgedeeld)...

“There are darknesses in life and there are lights, and you are one of the lights, the light of all lights.”
― Bram Stoker, Dracula

Cadeau voor Claudia

De steunpilaar binnen Trivorto. De verbinder. Warm en tegelijk pragmatisch. Zonder jou is de Trivorto community niet compleet.

Cadeau voor Dave

De visionair en de strateeg. In 2020 jouw comfort zone enorm uitgerekt. Respect voor dit alles. En met succes: jouw Academy die begin 2020 nog een Miro Mindmap was is nu werkelijkheid geworden.

Cadeau voor Gregor

De trainer die door iedereen wordt gewaardeerd en aardig en capabel wordt gevonden. Jij was de stabiliteit in de chaos van 2020. De bewaarder van de rust. En nu de editor van de video’s ;-).

Persoonlijke reactie?

Op onze Teams kunnen we komende periode natuurlijk nog even contact houden. Maar mocht je nog even wat korts persoonlijks willen achterlaten, dan vind ik dat natuurlijk ook leuk. Dat kan hieronder. Dit bericht gaat rechtstreeks naar mijn mail. Tot in 2021 op Teams! 🙂