fbpx
GRATIS VOOR JOU!

Marketingkalender 2021

(in samenwerking met Milou Marketing)

Waarom zoiets groots, ineens gratis? Dat verhaal heb je als het goed is, via social media gelezen. Maar je mag het altijd nog een keer navragen. Stuur me dan een bericht via Instagram op @marcel_zweedijk.

Voor wie is het?

Een cursus met gevalideerde psychologische oefeningen om jezelf beter te leren kennen en een leukere versie van jezelf te worden. Er staan hele interessante oefeningen in en je krijgt het prachtige werkboek van 89 pagina’s en de online omgeving met 8 weken video’s er helemaal gratis bij (werkboek wel even zelf uitprinten).
Zelf zal ik (Marcel Zweedijk; zie foto) de Q&A's en webinars tussendoor live doen.

Een cursus voor iedereen dus!

Nooit te oud om jezelf te leren

Doe mee met deze online cursus en begin gelijk met het creëren van jouw leukste leven! Jij gaat werken met praktische, onderbouwde methodieken (in samenwerking gemaakt met organisatie adviesbureau Human Connection). Dus geen “zweverige” oefeningen, maar echt hands-on oefeningen. En dit allemaal vanuit je lekkerste stoel op de tijden die jou uitkomen.

Jouw eigen werkboek

Wat staat er nou in dat werkboek? Sowieso oefeningen om jou als mens te laten groeien. Op welke gebieden kun jij (nog) meer winst pakken? Waar loop je tegenaan? Loop je tegen bepaalde keuzes aan? Leef je je leven zonder duidelijke richting? Keren er regelmatig belemmerende gedachten of emoties terug? Het werkboek gaat je helpen op een leuke, interactieve manier!

Ontvang jouw MARKETINGKALENDER!

Jij krijgt deze Marketingkalender 2021 helemaal voor niets. Na inschrijving krijg je binnen 24 uur een mail met daarin jouw kalender. Het kan zijn dat deze mail in jouw spam terecht komt, dus houd dat in de gaten. Heel veel plezier met de kalender!