fbpx

“Hoe kunnen wij beginnen met anale seks?”

Lees op deze pagina tips en truuks hoe jij kunt beginnen met anale seks.

We’ve got you covered

Wil je meer weten over anale seks, lees dan snel verder!

“Hoe kunnen wij beginnen met anale seks?”

Beste Talitha, het lijkt ons erg spannend om te gaan experimenteren met anale seks. Alleen, we weten niet zo goed hoe we dit moeten aanpakken. We hebben het wel eens spontaan geprobeerd, zonder succes. Hoe kunnen wij succesvol beginnen met anale seks?

– Vincent en Lotte

Beste Vincent en Lotte,

Anale seks is eigenlijk niet iets dat je zomaar even spontaan doet. Een goede voorbereiding is in dit geval zeker het halve werk. Jullie hebben het er samen al over gehad en zijn er beiden over eens om te beginnen met anale seks. Dat is al een goede eerste stap! Ik heb een paar tips voor jullie om samen te genieten van deze nieuwe ervaring in de slaapkamer.

Beginnen met anale seks: anaal voorspel

Bij anale seks is het essentieel om tijd te nemen voor het voorspel. Doe het rustig aan en bouw het langzaam op, want overhaast overgaan tot anale penetratie kan pijnlijk zijn. De kringspier staat normaliter gespannen en zeker als er iets tegen deze spier aan komt, gaat het aanspannen. Een vinger of een penis tegen de opening van de anus aan levert daarom vaak een krampachtige samentrekking van de sluitspier op, waardoor penetratie niet of onmogelijk is.

Gebruik glijmiddel

Allereerst is het van essentieel belang om glijmiddel bij de hand te hebben. In tegenstelling tot de vagina, maakt de anus van nature geen vocht aan. Wrijving of penetratie kan dan zeer stroef en pijnlijk zijn. Om te kunnen genieten van anale seks is het daarom absoluut belangrijk om glijmiddel te gebruiken. Enkel dan kan anale stimulatie prettig en comfortabel zijn.

“Glijmiddel is essentieel om te kunnen genieten van anale stimulatie.”

Anale glijmiddel is speciaal ontwikkeld voor anale seks. Ook kan je kiezen om een glijmiddel op basis van siliconen te gebruiken. Let er in dat geval wel op dat je geen siliconen speeltjes erbij gebruikt. Het siliconen glijmiddel kan namelijk het siliconen materiaal van het speeltje aantasten.

“The days of intimidating & confusing stories are finally over!”

Nu met korting!

Explore our products to learn more about your anal options and in addition receive a voucher from us.

?